slide 1 slide 1 slide 1 slide 1 slide 1 slide 1 slide 1 slide 1 slide 1 slide 1 slide 1 slide 1 slide 1 slide 1

Menu
Cookies en Privacy

Promotiemateriaal

Voor optredens worden wij vaak gevraagd om promotiemateriaal aan te leveren voor het maken van posters, folders etc. Dat materiaal kunt u hieronder vinden:

Fotomateriaal


Fotomateriaal van de bandleden en optredens zijn in origineel formaat te downloaden via dit Picasa webalbum. Klik in het album op een foto, waarna boven de foto een download-tabje verschijnt.


Logo's en plaatjes


Voor het opmaken van posters ed. kunt u ook gebruik maken van een aantal logo's en plaatjes. Klik op de onderstaande afbeeldingen voor groter formaat. Er opent dan een nieuw scherm met de afbeelding in goter formaat. Klik vervolgens met de muis rechts op de afbeelding om de afbeelding op te slaan.

Shirts


T-shirts van Folkband Molly Malone zijn te koop tijdens optredens voor € 12,50 per stuk. Dit betreft een mooie kwaliteit T-shirt met zowel V-hals als Ronde hals in de maten S, M, L, XL en XXL.


Podiumplan en priklijst


In kleine tot middelgrote ruimtes gebruiken wij onze eigen versterker en speakers. Voor grotere ruimtes en evenementen met veel publiek regelt de organisatie meestal een professionele PA. In dat geval is het makkelijk dat de geluidsman van te voren weet welke instrumenten we gebruiken en hoe de opstelling van de bandleden er ongeveer uit ziet. Voor dat doel hebben we een podiumplan en priklijst gemaakt in PDF-formaat.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen
Vorig artikel Privacyverklaring Biografie Volgend artikel
Youtubefilmpjes
submitted by Arienne on Mon May 4 2015 at 10:47am
Broek op Langedijk

Molly Malone
submitted by Arienne on Fri May 31 2013 at 01:33pm
Irish Volunteer

Molly Malone
submitted by Arienne on Fri May 31 2013 at 01:34pm
If I Ever Leave This World Alive

Molly Malone