Muzicolijn in Café de Patrijs


Zondag 22 januari zal in Café de Patrijs in Colijnsplaat het evenement Muzicolijn plaatsvinden. Muzicolijn is het beste te omschrijven als een muzikale reünie van de vele bandjes en muzikanten die Colijn in de loop der jaren heeft voortgebracht.

Het initiatief is afkomstig van Jan Pieter Wisse, die zelf al in vele bandjes heeft meegespeeld en momenteel in de formatie Jack Flash actief is.

Op de bovenstaande foto overigens Jaap van der Weele in actie tijdens Peerock editie 2005. Jaap is één van die Nestors van de pop- en folkbandjes in Colijnsplaat. Anderen in diezelfde categorie "Nestors" zijn Jan Pieter Wisse en Ko de Koster. Ko speelde al in een bandje toen de meeste muzikanten (van as. zondag) nog in de luiers of in de planning zaten Overigens merk je daar bij Ko niet veel van, die past zich aan alle generaties aan.


Bandjes die voor deze speciale gelegenheid samenkomen zijn o.a. Jack Flash, 9BO4, Hé Muts, Minirock en Molly Malone. Het enthousiasme is erg groot en er wordt stevig geoefend. Sommige (oud)muzikanten hebben nog wat last van "stroeve vingers" lazen we in een mailwisseling, maar het is de vraag of we daar zondag iets van gaan merken. Waarschijnlijk wordt dit ruimschoots gecompenseerd met een gezonde portie bezieling en een overdosis aan adrenaline.Pér band worden ca. 6 nummers ten gehore gebracht. Het evenement start om ca. 15:30 uur met een optreden van Molly Malone.Als het lukt zullen de optredens worden opgeleukt met beelden uit vervlogen tijden. Hieronder - in willekeurige volgorde - alvast een kleine indruk.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen
Vorig artikel St. Patricksday Molly Malone gaat naar Lazerus Volgend artikel