Molly Malone op Sail Amsterdam

Om zes uur ging de wekker. Op tijd opstaan om op tijd in onze tourbus naar Amsterdam te kunnen stappen. Omdat we zo vroeg waren was er van het verwachte verkeersinfarct rondom Amsterdam vanwege Sail nog geen sprake. Om negen uur stonden we naast dit prachtige schip.

Op deze link kunt u zien hoe mooi... www.stedemaeght.nl. Tijd voor een lekkere kop koffie en voldoende tijd voor onze technicus om op te bouwen. We stonden op het bovendek. Een prima plek om te zien en gezien te worden.
Om 12.00 uur trossen los voor onze vaartocht langs grote en kleine schepen die bij het centraal station aangemeerd lagen. Vanwege de drukte waren we blij dat we op een stevige walvisjager zaten die tegen een stootje kan. Een enorm gedrang en spektakel waarbij Molly Malone voor de vrolijke noot mocht zorgen. Het werkte aanstekelijk. Zowel bij ons aan boord als op de schepen om ons heen werd er vrolijk mee gedaan. Na drie uur filevaren kozen we weer het ruime sop. Rond 17.00 uur ontschepen en nagenieten.  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen
Vorig artikel Molly Malone in het Mecc (Maastricht) Tejaterfestival Spots op West Volgend artikel