Optreden in 't Kerkje van Ellewoutsdiek

Originele afbeeldingTijdens een sombere, regenachtige herfstdag in november was er in het heerlijk warme kerkje van Ellewoutsdijk een Ierse middag met twee bands geprogrammeerd. Cool McFinn stond als eerste geprogrammeerd. Cool McFinn maakt allerlei soorten Ierse (en Schotse) muziek met een eigenzinnige twist. Ze laten zich graag beïnvloeden door andere muziekgenres. Ze proberen elk optreden een of meer nieuwe nummers te brengen, zodat ze altijd een beetje nieuw klinken, maar de oude favorieten komen steeds weer terug.

Hun repertoire kent meer dan honderd nummers: jigs, reels, slow airs, ballads, singer/songwriter, pubsongs, folkrock, zodat ze een breed publiek aanspreken en lekker hun ei kwijt kunnen. Kijk ook eens op hun facebookpagina.

Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding

Daarna was het de beurt aan Molly Malone. We hadden maar een uur dus was het "alle dertien goed". Alle bekende nummers en meezingers achter elkaar! Daar waren vroeger LP's van! Die zagen er zo uit:

Originele afbeelding

Zo zag het er deze middag in het kerkje niet uit maar een feestje was het wel. Ellewoutsdijk bedankt voor de gastvrijheid!
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen
Vorig artikel Molly in Montfoort Feestavond korfbalclub Volgend artikel