De warme deken van Woubrugge

Lees het verslag van ons optreden in café die twee!

Zondag 16 maart.
Maartse buien geselen de noordbevelandse klei, als het genootschap der druids zich verzamelt op historische grond, namelijk het waterhoefje aan de keihoogteweg te Wissenkerke.
Een optreden in het Zuid-Hollandse dorp Woubrugge staat in het verschiet.

Woubrugge, dorp van pak weg 5000 zielen, gelegen aan Braasemermeer en Wijde Aa, wat doet denken aan watersport en schaatstochten door een oer hollands landschap, tevens woonstee van een heuse elfstedentocht winnaar!

Belangrijker voor ons Druids:De aanwezigheid van:
Cafe Die Twee,( the place to stay!).


De heenreis verloopt uitstekend, ontspannen keuvelend genoten van het licht geindustrialiseerde landschap van Rotterdam en wijde omtrek wat, versterkt door het druilerige weer, ons het ultieme bluesgevoel gezorgde, prima basis voor creatieve uitspattingen!
Mocht de buitenkant van Cafe die twee misschien wat “sporthallerig” overkomen, eenmaal binnen is dit op slag vergeten, we kwamen een uiterst sfeervolle pub binnen!

Na een korte kennismaking met Ria en Erwin , aan het werk om speelklaar te zijn op het afgesproken tijdstip.
Bij aanvang van onze eerste set was de pub al lekker volgelopen en vanaf de eerste nummers wisten we dat we een fijne middag tegemoet gingen.

Het werd inderdaad een avond onder vrienden, Woubrugge voorzag de Druids van een warme deken, zo welkom op een kille dag in Maart.
Bedankt voor alle gastvrijheid en vriendschappelijke gesprekken.

Tot besluit: doe ons een genoegen en reageer in ons gastenboek, we zien er echt naar uit. Geniet hieronder van de foto's van dit feest!


  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen
Vorig artikel The Druids in de Schorre. Optreden Bergen op Zoom Volgend artikel