Aymon folkfestival overige foto's

Na afloop hoog tijd om eens lekker backstage te loungen in de daarvoor opgerichte artiestentent.

De maaltijd, dit moet gezegd, was naar Zeeuwse maatstaven, zwaar aan de lichte kant. (hoog Bonduel-gehalte).
Onze mede-artiesten bleken volslagen onverstaanbaar, zodat uitbuiken niet nodig of wenselijk bleek, dus alras maar weer onder het publiek gemengd.


Na de afsluitende act de bus in richting camping.

Slechts flarden van deze tocht zijn in het bewustzijn blijven hangen, waaronder een brandend hotel en het rijden over een voetpad, maar al het overige is, gewoontegetrouw, uit het vermoeide druid-brein gewist.

Eventjes leek op de camping zelfs nog een kleine afterparty te ontstaan, maar het luide gesis uit de tentjes van onze medekampeerders bracht ons er toe de halflege wijnflessen onder een boom te parkeren en te nacht te omarmen.


Le Grand depard


Na een zeer verfrissende nacht, lichaam en geest nog iets onderkoeld, nog wat sfeer opgesnoven.

Een wandeling over de nog stille camping, nevel flarden over de rivier, dat soort werk.

Opgefrist het hele gezelschap op weg naar Jan Doomen, uitgenodigd voor een ontbijt, compleet met lokale specialiteiten, Jan nogmaals dank voor zoveel gastvrijheid!


Terug naar Zeeland, waar na een korte vakantie, alweer nieuwe optredens op de rol staan.

Gewone optredens¬Ě, bol van onze eigen Zeeuwse zomercultuur, dat wil zeggen een zeer hoog vismijn- en braderiegehalte, met of zonder tall ships, babbelaars, Visserskoren en bakjes mosselen voor weinig, ik heb er weer veel zin in!


Hierboven herkennen enkele autochtone festivalgangers zichzelf op de Druidsposter, waarop fotomateriaal staat van het Amon Folkfestival 2006. Alle vrienden worden er bijgeroepen, want dit is toch wel iets bijzonders... Het gaat om de foto met de 4 poserende mannen, hieronder nogmaals afgebeeld. En natuurlijk zijn de mannen wederom bereid om te poseren voor de camera. Misschien wel voor de poster van 2008...
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen
Vorig artikel Colijnsplaatse Dagen 2007 Aymon folkfestival 2e optreden Druids Volgend artikel