Amonfolk festival festivalterrein en omgeving


Aymon folk 2007.
L'histoire se répète?


De ontdekking van voornoemd festival (en alle daarbij ervaren emoties) is reeds beschreven.
Deze hernieuwde kennismaking betekende echter niet uitsluitend meer van hetzelfde!


Niet sektarisch.

We keerden terug, als beloofd tegen de parkeerwachten van vorig jaar, als artiest, jawel!

Bijzonder was ook het feit dat we dit keer met aanhang vertrokken, vanuit onze schare fans was, vaak in bedekte termen, de wens geopperd deel te mogen nemen aan ons Frans avontuur.

Nu willen we als druids niet al te sektarisch overkomen, dus besloten we hieraan mee te werken.

Zo kon het dus gebeuren dat de druids-karavaan bestond uit 2 volwassen bestelbussen, een iets uit de toon vallend, net rood middenklassertje en een tweetal stoere motoren.

Afdoende om de 5 druids, een zevental van onze trouwste fans en 1 hondje, door Ko hardnekkig "Fikkie" genoemd, naar Bogny sur Meuse te vervoeren.


Camping municipal.

Een door onze Nederlands-Franse Agent, Jan Doomen, perfect gekozen 5 sterren accommodatie , gelegen aan de boorden van de Meuse.

Onvoorstelbare hoeveelheden luchtbedden, pompen, weekendtassen in dezelfde kleur, slaapzakken, vormeloze hompen textiel, welke, zo werd gehoopt, nog bruikbare restanten van een tent zouden bevatten, werden gelost aan de boorden van de traagstromende rivier.

Maakte deze camping bij aankomst nog een serene indruk, weldra verrees na aankomst der Druiden een indrukwekkend tentenkamp, waarbij dat van het voor- oorlogse circus Sarrasani in het niet viel.


Met het schamele restant van onze bagage, zijnde wat muziekinstrumenten, was het daarna hoogste tijd voor de steile klim naar het festivalterrein, voor het maken van de Soundcheck.


  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen
Vorig artikel Aymon folkfestival 1e optreden Druids Aymon Folk festival, wie gaat er mee???? Volgend artikel