slide 1 slide 1 slide 1 slide 1 slide 1 slide 1 slide 1 slide 1 slide 1 slide 1 slide 1 slide 1 slide 1 slide 1

Menu
Cookies en Privacy

Optreden voor Austerclub

Op vrijdagavond hebben we opgetreden voor de Austerclub in de Blauwe Wijk in Wilhelminadorp. Voor deze gelegenheid was dit weekend speciaal een vliegveld in de polder aangelegd waarop de deelnemers konden landen.De austerclub is een club van eigenaren van een Auster, een type vliegtuig dat (volgens de berichten die mij hebben bereikt) in de tweede wereldoorlog is ingezet als verkenningsvliegtuig.Niet veel piloten gezien...

De deelnemers kwamen voornamelijk uit Engeland. Voor en tijdens ons optreden hoorden we regelmatig vliegtuigjes overkomen en landen, waarop uiteraard alle deelnemende piloten massaal naar de landingsbaan snelden om hun pas gelande clubgenoot te verwelkomen en verhalen uit te wisselen. Eigenlijk hebben we niet veel piloten gezien tijdens ons optreden. Om die reden hebben we de versterker maar wat harder gezet in de hoop dat ze toch nog wat van onze muziek hebben kunnen horen.
Een hele bijzondere ervaring, dat wel. Dick en Jacqueline, hartelijk dank voor de gastvrijheid en de wel zeer bijzondere ambiance! Ook hartelijk dank aan alle mensen die de hele avond trouw bij ons zijn gebleven!


Biervat

Na afloop van ons optreden is iedereen met de taxi naar elders vertrokken voor een hapje en een drankje (en daarna waarschijnlijk nog een drankje) en hebben wij nog een poging ondernomen om het reeds aangeslagen biervat leeg te maken. Of dat gelukt is weet ik niet meer...Hey, you English guys!

Who is going to fly us over to England for a special musical event for your club?

  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen
Vorig artikel Surprise op Festival in HCR de Kroon The Druids naar de Lokerse Feesten Volgend artikel
Youtubefilmpjes
submitted by Arienne on Fri May 31 2013 at 01:43pm
Hard Times (Come Again No More)

Molly Malone
submitted by Arienne on Fri May 31 2013 at 01:33pm
Irish Volunteer

Molly Malone
submitted by Arienne on Fri May 31 2013 at 01:24pm
Tomorrow Comes A Day Too Soon

Molly Malone