Wintermarkt Terneuzen

Originele afbeeldingEen goed voornemen voor het nieuwe jaar is dat er weer verslagen van onze optredens komen op de site. Hier de eerste:
28 januari was het wintermarkt in de stad van de Vliegende Hollander, Terneuzen. Op de markt was er een enorm lange tent geplaatst en voor café Du commerce was er een open ruimte met kermisattracties en eetkramen.

Voor Molly was er een podium neergezet waar ook de prijsuitreiking van de verloting plaats zou vinden. Om vijf uur stond het plein al vol publiek in afwachting van de komst van de burgemeester die de trekking van de enorme hoeveelheid prijzen zou verrichten.

Omdat hij nog wat tegenwind had en dus iets later kwam begonnen wij het publiek op te warmen met een paar Ierse nummers. Toen kwam de burgemeester in beeld en vertrokken wij voor een snelle maaltijd naar de pizzeria op de hoek. Na drie kwartier waren de prijzen en een groot deel van het publiek verdwenen. Een select gezelschap bleef luisteren en voor ons was het heerlijk om lekker muziek te maken! Na afloop nog wat nagekletst in café du Commerce en samen naar de WC geweest………
Originele afbeelding
Originele afbeelding
Originele afbeelding
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen
Vorig artikel Slot Oostende Stoelen of geen stoelen? That's the question Volgend artikel