Stoelen of geen stoelen? That's the question

Zaterdag 11 oktober Folkfestival in het dorpshuis in Renesse. 4 bands zorgden voor een afwisselend programma. Om vier uur begonnen we al met opbouwen en om zes uur zaten medewerkers en bands samen aan tafel voor een heerlijke maaltijd. Alles prima geregeld dus.
Om 19.00 stond de eerste band, Lachlan, klaar op het podium. Rondom de dansvloer stonden een paar stoelen en tafels maar het publiek gaf aan te willen zitten. Snel werden er stoelen aangevoerd en neergezet.

Lachlan, een folkduo, bracht Ierse en Schotse muziek te gehore. Een vrolijk en authentiek optreden met zang, bouzouki, tin whistle, bodhran, gitaar en stampkist.
Om acht uur was het de beurt aan het trio Streetlive. Zij brachten zowel bekende als onbekende nummers. Het publiek ging bij een aantal nummers lekker meedoen.
Om kwart voor tien startte het optreden van Molly Malone. Nu een rustige start kwam de sfeer er goed in en gingen de beentjes van de vloer. De eerste stoelen werden aan de kant gezet. De Pyrates sloten de avond af met een spetterend optreden. Jong en oud stond te dansen en te springen. De laatste stoelen werden aan de kant geschoven...........
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen
Vorig artikel Wintermarkt Terneuzen Café Kremer Vroomshoop Volgend artikel