Afscheid Aafke Scheldemond College

Originele afbeeldingDeze week was Molly Malone de muzikale omlijsting bij het afscheid (pensioen) van Aafke als docente aan het Scheldemond College in Vlissingen. Aafke had eerder van onze muziek genoten bij een optreden bij het Muzeeum in Vlissingen.

Bij aankomst van de band genoten de vele collega's en familie van Aafke met volle teugen buiten van de zon die 's middags eindelijk eens lekker was doorgebroken. Zodra het koude en warme buffet was geopend hebben we de eerste nummers ingezet om de feeststemming verder te vergroten. Door de vele toespraken en complimenten verkeerde Aafke toch al in hogere sferen en het duurde dan ook niet lang voordat zij op de dansvloer stond. Uiteindelijk eindigde de avond in een echte Hollandse polonaise met als afsluiters "500 miles" van The Proclaimers en traditional "Cockles and Mussels". Dit nummer wordt ook wel "Molly Malone" genoemd en het is het nummer waar onze band zijn naam aan heeft ontleend.
Allemaal bedankt voor de fijne avond en Aafke in het bijzonder! Originele afbeelding Originele afbeelding Originele afbeelding Originele afbeelding Originele afbeelding Originele afbeelding Originele afbeelding Originele afbeelding Originele afbeelding Originele afbeelding Originele afbeelding Originele afbeelding Originele afbeelding Originele afbeelding Originele afbeelding Originele afbeelding Originele afbeelding Originele afbeelding Originele afbeelding Originele afbeelding Originele afbeelding
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen
Vorig artikel Havendagen Zierikzee Dries en Ineke 25 jaar getrouwd! Volgend artikel